Stuur ons een WhatsApp
 • *

De kroon op 129 jaar kwaliteit

 1. 129 jaar kwaliteit en continuïteit in de bouw is op 24 april 2015 bekroond met het predicaat ‘Hofleverancier’. Letterlijk en figuurlijk de kroon op vier generaties betrouwbaar bouwen. Een predicaat dat we vol trots dragen. Want, alleen bij bedrijven met een uitstekende reputatie, onderscheidend in kwaliteit, soliditeit en continuïteit, prijkt het schild ‘Hofleverancier’ aan de muur.

   

  Sinds de overgrootvader (1e generatie) van de huidige directeur Hans Boogert, het bedrijf in 1890 startte, is er veel veranderd. Geheel onveranderd is de passie voor goed en degelijk bouwen: “Met meer dan 125 jaar ervaring, een zeer brede kennis en praktische nuchterheid, maken we al die jaren het verschil in kwaliteit bij ieder bouwproject. Vanuit een grote betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, van groot tot klein, combineren we zeer behulpzaam en dynamisch moderne techniek met degelijk vakmanschap. Méér dan bouw leveren we zo een kwalitatief en duurzaam eindresultaat: een totaalproduct in 'wonen', 'leven' of ‘werken’."


  Gekroond met het hofleverancierschap blijft Bouwbedrijf Boogert uiteraard trots verder bouwen aan vele dromen en daarmee aan een mooie toekomst.

  *
 1. *

  'Weids': koren op onze molen

  “Vanzelfsprekend zijn wij verheugd dat de keuze voor de bouw van project Weids op ons bedrijf is gevallen. Uit deze keuze spreekt het vertrouwen van de projectontwikkelaar in ons bedrijf, een vertrouwen dat wij met veel enthousiasme zullen waarmaken. Wij beheersen alle disciplines, beschikken over een eigen timmerwerkplaats en zijn zelfvoorzienend in materieel. En natuurlijk hebben we veel kennis en ervaring in huis. Ons werkgebied is groot en beslaat heel Zuidwest Nederland maar het is altijd extra bijzonder als we een project op Schouwen-Duiveland mogen realiseren.”